Hvorfor Natural Glow

Jeg er så glad for å kunne introdusere Natural Glow!

Natural Glow er et nettbasert parfymeri som tilbyr innovativ koreansk hudpleie, med en naturlig profil og trygge ingredienser, til skjønnhetsbevisste kvinner i Norge. Her finner du et selektivt utvalg av merker og produkter, håndplukket for å oppfylle våre høye krav til kvalitet, og vi fører både vegansk og økologisk hudpleie. Flere av produktene har allerede rukket å bli kultfavoritter i opptil flere land, og jeg er stolt over å få lov til å representere dem i Norge!

 

Innovativ hudpleie til bevisste forbrukere

Selv er jeg en hudpleieentusiast med doktorgrad i organisk kjemi. Gjennom mange år har jeg hatt det gøy med å teste, lese og lære om ulike hudpleieprodukter og -teknikker, og jeg leser ingredienslister med kjemikerbrillene på. Da jeg for en tid siden ble oppmerksom på den voksende interessen for K-beauty, og da særlig koreansk hudpleie, ble jeg med en gang fascinert. Koreansk hudpleie anslås å ligge ca 12 år foran vestlig, og har et helt unikt fokus på personlig tilpassing og å kombinere ulike produkter for å få optimale resultater. Og ikke minst: Det finnes et stort utvalg av usedvanlig gode produkter til fornuftige priser. Siden da har jeg fordypet og forelsket meg i koreansk hudpleie. Det finnes så mye bra! Jeg har prøvd ut en masse forskjellige produkter og serier, lest omtaler og anmeldelser, sendt et utall av mailer og fått god hjelp av mine konsulenter, og har på grunnlag av dette valgt ut noen absolutte favoritter.

Disse fantastiske produktene er nå tilgjengelige hos Natural Glow! Her slipper du å lete deg gjennom jungelen av produkter i koreanske nettbutikker, du slipper høye fraktkostnader og lang ventetid, og du kan være sikker på at produktene du velger er blant det beste av det beste. Natural Glow har det du trenger enten du vil i gang med en koreansk hudpleierutine eller om du rett og slett bare er ute etter noen gode enkeltprodukter. Vi har produkter og produktkombinasjoner for alle hudtyper, og det er bare å sende en mail hvis det er noe du lurer på.

 

Noe økologisk hudpleie, noe vegansk, alt uten skadelige ingredienser

Selv har jeg siden jeg ble gravid første gang vært opptatt av å velge bort ingredienser og tilsettingsstoffer som kan være skadelige. Huden er vårt største organ, og mye av det vi påfører huden i løpet av en dag vil kunne tas opp i kroppen. Når de kumulative langtidseffektene av mange stoffer enn så lenge ikke er kjent, synes jeg det er fornuftig å ha en føre-var-holdning, og unngå enkelte ingredienser i hudpleie. Du kan derfor være trygg på at produktene du finner hos Natural Glow er fri for triklosan, parabener, MI, BPA, SLS, SLES, imidazolinylurea, diazolidinylurea, cyclotetrasiloxane, cyclopentasiloxane og syntetiske fargestoffer. Er du opptatt av å bruke økologisk hudpleie, eller har du valgt en vegansk livsstil, vil du også finne gode produkter som passer for deg.

 

Så velkommen til Natural Glow! Jeg håper at du også vil finne deg noen nye favoritter her hos oss!