Kjøpsbetingelser

 

Foretaksinformasjon:

Natural Glow er et parfymeri på nett, og selger naturlig koreansk hudpleie.

Hjemmeside: www.naturalglow.no

Org. nr.: 918 097 791 mva

E-post: kundeservice@naturalglow.no

Kontaktadresse: Kongleveien 5A, 1406 Ski

Tlf: 97732342 (firmaeier, ikke aktiv kundeservice)

 

 

Kjøpet er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.

 

 

Priser:

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bekreftelse av bestillingen.

 

Opplysninger i nettbutikken:

Vi tar forbehold om prisendringer. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at trykkfeil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

 

Ekspedering av ordre:

Når vi har mottatt bestillingen din, sender vi deg en ordrebekreftelse. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen mtp antall, varetype, pris osv. Skulle du oppdage noe som ikke stemmer, ber vi deg om å ta kontakt med oss på kundeservice@naturalglow.no så snart som mulig.

 

Leveranse:

Vi har to leveringsalternativer, begge med fast pris. Sendinger med Postens som vanlig post koster kr. 69, og sending med sporing (hente på postkontoret) koster 139.

Som kunde er du selv ansvarlig for å oppgi gyldig og korrekt leveringsadresse og telefonnummer. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr på kr. 79.

Ingen toll: Natural Glow er et norsk parfymeri på nett, med lager i Norge, dermed tilløper ingen toll.

På sendinger til Svalbard vil det tilkomme et pristillegg uansett ordrestørrelse på kr 300 dersom pakken må sendes som servicepakke. På kjøp til Svalbard trekker vi fra mva. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bestille varer til Svalbard.

Produktene som finnes i vår nettbutikk er lagervarer, men skulle en vare bli utsolgt, kan leveringen ta noe lengre tid. Du vil umiddelbart få beskjed om dette skulle forekomme.

 

Leveringstid:

Vi sender ut varene så raskt vi kan, og senest to virkedager etter bestilling. Vanligvis er pakken allerede på vei dagen etter bestilling. Leveringstid vil normalt være to virkedager fra du får mail om at pakken er sendt. Dersom en pakke skulle bli forsinket i posten og du ikke har mottatt den innen 14 dager, ta kontakt med oss.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.

 

Betaling:

Natural Glow har to betalingsalternativer: Betaling via PayPal eller kortbetaling. Vi godtar VISA og MasterCard, og samarbeider med en autorisert betalingsformidler, PayEx, som kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp direkte mot din bank. Ingen ekstra betalingsavgifter tilkommer.

 

Uavhentede pakker:

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter pakken innen oppgitt dato, kommer den i retur til Natural Glow. For uavhentede pakker vil du bli belastet et gebyr på kr. 300 for å dekke våre kostnader i forbindelse med dette. Uavhentede carer omfattes normalt ikke av angreretten.

 

Risikoen for varen:

Risikoen for varen går over på kjøperen når varen er overtatt i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden passeres og du som kjøper unnlater å overta en vare som er stilt til din disposisjon etter avtalen, har du likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen.

 

Reklamasjon/retur av produkter:

Siden Natural Glow er et parfymeri på nett, har du 14 dagers angrerett. Dette innebærer at du har 14 dager fra du mottar varene til å returnere disse til Natural Glow hvis du vil benytte deg av angreretten. Du må da bruke angrerettsskjemaet vedlagt pakken med varene. Ønsker du å returnere varer, ber vi deg om å kontakte oss på kundeservice@naturalglow.no. Du betaler selv porto for retur. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for produktene innen 14 dager. Det er ditt ansvar som kunde å pakke produktene som skal returneres forsvarlig, slik at de kommer fram til oss i god behold. Merk at produkters eventuell forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/testet.

Dersom du ikke har mottatt angrerettsskjema skriftlig enten på papir eller via e-mail utvides angrefristen med tre måneder.

Dersom det foreligger en mangel ved en vare, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi oss skriftlig melding om at du vil påberope deg reklamasjon. Vi vil deretter gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

 

Personopplysninger:

Opplysninger du gir oss vil ikke bli gitt videre til tredjepart; de vil kun være tilgjengelig for personer tilknyttet Natural Glow. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

 

Kortinformasjon:

Når du betaler med kort hos Natural Glow blir betalingen behandlet av PayEx, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.

 

Aldersgrense:

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Natural Glow ønsker deg god shopping!

Natural Glow: Et parfymeri på nett

Natural Glow parfymeri på nett