Om Natural Glow

Velkommen til Natural Glow!

 

Natural Glow er en norsk, nettbasert konseptbutikk for koreansk hudpleie. Vi håndplukker de mest innovative og effektive produktene og de mest spennende kultmerkene, og fører et selektivt utvalg av K-beauty-produkter.

Koreansk hudpleie er med sine nyskapende produkttyper og unike ingredienser kjent for å være verdensledende. Her kan man finne fantastisk kvalitet til fornuftige priser, slik at man kan unne seg å gi huden sin det beste av det beste hver dag. Hverdagsluksus med strålende resultater!

Hos Natural Glow finner du alt du trenger til en god hudpleierutine og vakker hud med den duggfriske gløden, kwang eller mul-gwang, som koreanske kvinner er så kjent for. Vi fører alt fra kremer via serum og essenser til sheet masks, og hjelper deg gjerne med tips og råd om hvilke produkter som passer best til deg og din hudtype.

Natural Glow stiller strenge krav til trygge produkter. Vi handler kun med velansette produsenter, vi fører serier med fokus på rene og naturlige råvarer, og vi har som krav at produktene skal være godkjent for salg i EU og ikke minst at alle ingrediensene skal være trygge.

Natural Glow er stolt forhandler av produkter fra Purito, Whamisa, Aromatica, Blithe, Klairs og Benton.

Innovativ K-beauty

Natural Glow fører et selektivt utvalg av koreanske hudpleieprodukter, spesielt valgt ut på grunn av sine unike ingredienser og gode effekter

Alt du trenger til en komplett hudpleierutine

Hos oss finner du hudpleie til alle hudtyper og produkter som vil passe inn i enhver hudpleierutine

Blogg med tips og triks

På Natural Glows blogg kan du lese mer om K-beauty, om nye hudpleieteknikker og om våre produkter

Trygge produkter

Vi samarbeider med velansette koreanske produsenter, velger ut de beste produktene og stiller strenge krav til at alle ingrediensene skal være trygge

Personlig kundeservice

Vi prøver å sende varene samme dag som du bestiller, og synes det er hyggelig å overraske med en vareprøve. Trenger du gaveinnpakning ordner vi det gratis. Og send gjerne en mail hvis du har spørsmål og kommentarer – vi hjelper deg gjerne!

Norsk nettbutikk - ingen tollgrense

Hos Natural Glow kan du shoppe koreanske produkter uten å måtte ta hensyn til tollgrense og høye fraktkostnader