Trygge produkter

Innenfor koreansk hudpleie, som innen all annen hudpleie, finnes det både seriøse og mindre seriøse aktører, og det benyttes gode og mindre gode ingredienser. Det finnes mange merker som markedsføres som naturlig hudpleie, men som inneholder ingredienser som kan være skadelige eller virke irriterende på huden. Natural Glow er opptatt av at produktene du finner hos oss skal være helt trygge, og derfor stiller vi strenge krav til kvalitet:

 

Velansette produsenter

Natural Glow fører bare merker fra anerkjente produsenter som er velkjent for sine fantastiske hudpleieprodukter. Vi handler kun via offisielle kanaler, og har en god dialog med produsentene.

De beste produktene

Hos Natural Glow finner du et selektivt produktutvalg. Produktene våre får jevnt over god omtale, og flere av dem er blitt kultfavoritter. Vi har valgt å ikke nødvendigvis føre alt fra et merke eller en serie, men plukker heller ut favorittprodukter som vi håper at våre kunder også vil elske.

Produkter som oppfyller EUs krav til sikkerhet

Dette burde være en selvfølge, da det faktisk er ulovlig å selge produkter i Norge med mindre de oppfyller EUs krav til kvalitet og sikkerhet. Likevel finnes det nettbutikker, både i Norge, Sverige og andre land, der det selges koreanske hudpleieprodukter som ikke kan dokumentere at de oppfyller disse kravene, noe som utgjør en sikkerhetsrisiko for forbrukerne. Hos Natural Glow må produsentene dokumentere at hvert eneste produkt følger kravene.

Trygge ingredienser

Natural Glow selger naturlig hudpleie med mange herlige ingredienser fra naturen. Men ikke alle ingredienser, naturlige eller ikke, er bra for hverken huden eller kroppen. Vi er opptatt av at våre produkter skal være trygge også på ingrediensnivå, og vi velger bort produkter og ingredienser etter føre-var-prinsippet. Derfor finner du ikke triklosan, parabener, phenoxyethanol, MI, BPA, SLS, SLES, imidazolinylurea, diazolidinylurea, cyclotetrasiloxane, cyclopentasiloxane, kjemiske solfiltre eller syntetiske fargestoffer i produkter hos oss.