Vanlige spørsmål

Spørsmål og svar om Natural Glow og koreansk hudpleie

Lurer du på noe? Under finner du svar på noen vanlige spørsmål om naturlig koreansk hudpleie, om Natural Glow og om våre produkter. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du kontakte oss her eller på kundeservice@naturalglow.no. Vi hjelper deg gjerne!

Jeg vil gjerne prøve koreansk hudpleie, men hvor begynner jeg? Må jeg bytte ut alle produktene jeg bruker fra før?

Du trenger ikke bytte ut alle produktene du bruker fra før; det går helt fint å bruke bare et produkt eller to. Les mer om hvordan du kan begynne i vår lille introduksjonsguide her.

Kan jeg få råd om hvilke produkter jeg bør velge?

Så klart! Vi hjelper deg gjerne. Send oss en mail på kundeservice@naturalglow.no eller kontakt oss her og spør om det du lurer på, så prøver vi å svare så raskt som mulig! Har du konkrete problemer eller utfordringer med huden din, kan du også ta en titt på våre spesialtilpassede sett.

Hvilke produkter er best for min hudtype?

På hovedmenyen vår, under Hudpleieprodukter, finner du produktene våre sortert etter hudtype, så dersom du vet hvilken hudtype du har, kan du følge lenkene herfra. Har du spørsmål, er du også hjertelig velkommen til å sende oss en mail på kundeservice@naturalglow.no eller kontakte oss her!

Hva er egentlig denne 10-trinns koreanske hudpleierutinen som folk snakker om?

Den koreanske hudpleierutinen som omtales som 10-trinnsrutinen innebærer, i motsetning til hva det høres ut som, ikke at du må gjøre ti trinn hver dag. Det handler mer om hvordan du kan kombinere forskjellige produkter for å finne den beste rutinen for din hud. Se her for en nærmere beskrivelse!

Kan jeg bruke koreanske hudprodukter selv om jeg ikke vil ha en lang hudpleierutine?

Ja! Natural Glow har mange gode produkter, og det går helt fint å bare bytte ut for eksempel fuktighetskremen man har brukt før med en ny, koreansk krem, eller kjøpe seg et koreansk serum eller en sheet mask. Les mer her.

Kan jeg blande produkter fra ulike merker?

Ja! Koreansk hudpleie handler om personlig tilpassing. Bruk den kombinasjonen av produkter som passer best for akkurat deg, uavhengig av merker og serier!

Hvilke ingredienser finnes ikke hos Natural Glow?

Natural Glow fører naturlig koreansk hudpleie og er opptatt av at produktene vi tilbyr skal være trygge, også på ingrediensnivå. Du kan lese om vår policy på dette her.

Har dere produkter som er egnet for veganere?

Ja, vi fører vegansk hudpleie! Klikk her for å se utvalget vårt.

Jeg har nettopp begynt med et nytt produkt/en ny hudpleierutine, og nå har jeg fått urenheter/irritasjon. Er dette normalt?

Noen kan, i det de bytter hudpleieprodukter, oppleve at huden gjennomgår en såkalt purge/detox-periode, der den blir verre før den blir bedre. Dette gjelder alle større endringer av rutine, også innenfor naturlig koreansk hudpleie. Det er helt normalt, og vil vanligvis ikke vare lengre enn noen få uker.

Dersom du har begynt med et nytt og særlig aktivt produkt, som f.eks. et serum, og mistenker at dette gjør huden din irritert, bør du ta det ut av rutinen din i noen dager til huden har roet seg. Deretter kan du forsøke å innføre det igjen, men ikke bruke det så ofte i starten – påførte du det f.eks. hver morgen og kveld, kan du forsøke å bare bruke det hver eller annenhver morgen.

Hvis du skal innføre flere nye produkter i hudpleierutinen din, kan det være fornuftig å gjøre dette litt over tid. En tommelfingerregel er å innføre ett nytt produkt av gangen, og bruke dette i en til to uker før du innfører et nytt.

Kan produktene variere i farge og konsistens?

Natural Glow fører naturlig koreansk hudpleie, og har kun trygge produkter uten f.eks. kunstige fargestoffer. Dermed vil produktene kunne variere noe i utseende, men dette er helt normalt.

Jeg skal gi et produkt i gave. Kan dere pakke det inn i gavepapir og sende det rett til mottaker?

Skriv det inn som ordrenotat i bestillingen, så ordner vi gaveinnpakning! Fint om du gir informasjon om hvor pakken skal sendes og hva det skal stå på pakkelappen.

Har dere noen spesialtilbud for tiden?

Vi har alltid lavere priser på produktene våre dersom du kjøper dem som et sett. For deg som er glad i sheet masks er også våre sheet mask-abonnementer en smart måte å spare penger på – også er det jo så hyggelig å få pakke i posten hver måned!

Vi har også jevnlig spesialtilbud for mottakerne av vårt nyhetsbrev. I tillegg har vi ofte kampanjer med prisavlag på enkelte produkter – følg oss på Facebook og Instagram for tilbudskoder!

Produktet jeg ønsker å kjøpe er utsolgt. Når kommer det inn igjen?

Lagrene blir etterfylt så fort som mulig, men de ulike leverandørene har varierende leveringstid. Send gjerne en mail på kundeservice@naturalglow.no og fortell hvilket produkt du venter på, så får du beskjed med en gang det er på lager igjen!