Våre produkter i media

Vogue, Elle, Allure, InStyle…

Koreansk kosmetikk og hudpleie er i ferd med å bli kjempepopulært flere steder i verden, etter som flere får øynene opp for de fantastiske hudproduktene som finnes innen K-beauty. Pleiende kremer, utjevnende serum, fuktende mister, nærende (og insta-vennlige!) sheet masks og mye, mye mer – koreansk hudpleie har nye favorittprodukter for alle, og nevnes oftere og oftere i media. Stadig flere lar seg imponere over de innovative og ikke minst effektive produktene og ingrediensene, blant dem også beautybloggere og skjønnhetsansvarlige i de største livsstilsmagasinene. Men selv om K-beauty er en av de aller største skjønnhetstrendene akkurat nå, er det selvsagt langt fra alle produkter og merker som passerer nåløyet hos editorene hos magasiner som Vogue og Elle, eller som får gode anmeldelser hos kravstore beautybloggere som har prøvd det meste innen hudpleie. Derfor er det ekstra gøy å se hvor positiv omtale produktene som selges hos Natural Glow får i media.

Her kan du se et lite utvalg av medieomtaler:

http://www.allure.com/gallery/glow-recipe-korean-skin-care-products

Allure forteller at LeeJiHam Vita Propolis Ampoule fungerer som en boot camp for huden og gir masse glød.

http://www.instyle.com/beauty/top-selling-korean-beauty-products-youll-want-try-asap

InStyle har både Whamisa Real Kelp Sheet Mask og Blithe Pressed Serum Tundra Chaga på sin liste over «Top selling Korean beauty products you’ll want to try ASAP».

Produkter fra aromatica nevnes ofte i internasjonal presse. Her er deres Calendula Soothing Relief Mask i Allure.

Produktene fra Benton får positiv omtale i tyske Elle.

https://www.instagram.com/p/BN30xamBDsd

Tyske Elle trekker frem Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist som en favoritt både i magasinet og på Instagram.

KK presenterte Klairs Gentle Black Sugar Face Polish under «Skjønne nyheter» i januar 2017.

http://www.vogue.com/13412896/spring-beauty-face-mists-coconut-water-nirvana-rosewater-spray/

Vogue mener at en mist fungerer som en måte å trykke på refresh-knappen for huden, og anbefaler Whamisa Organic Flowers Olive Leaf Mist.

Koreansk kosmetikk nettbutikk