Velkommen til Natural Glow!

Velkommen til Natural Glow!
17. juni 2017 Hanne Bonge-Hansen

Velkommen til Natural Glow!

Helt siden jeg prøvde mine første K-beauty-produkter og oppdaget hvor mye fantastisk koreansk hudpleie som finnes, har jeg ønsket å starte en nettbutikk med koreanske hudpleiefavoritter her i Norge. Jeg ville dele disse flotte produktene med flere! Og etter en masse uttesting av produkter og utallige mailer mellom Norge og Korea er resultatet endelig på plass: Natural Glow.

K-beauty er en trend som har spredd seg over hele verden de siste par årene, og som spås å bli værende som en innarbeidet del av skjønnhetsmarkedet også her i vesten. Koreansk hudpleie har fokus på personlig tilpassing og grundige hudpleierutiner, og på grunn av det kompetitive markedet i Sør-Korea har produktene gjennomgående en veldig høy kvalitet med nye og eksklusive ingredienser. Koreanske kvinner er kjent for sin pene hud med en unik naturlig glød (Natural Glow!) – målet er at huden ikke skal være et lerret for sminke, men vakker i seg selv. Og det er jo en god filosofi!

Hos Natural Glow finner du innovative koreanske hudpleieprodukter, flere av dem kultfavoritter både i Korea og andre land. Hvert eneste produkt er valgt ut med omtanke. Natural Glows produkter er både effektive og trygge: De gir flotte resultater samtidig som de følger våre strenge krav til trygghet helt ned på ingrediensnivå.  Fuktighetskremer, serum, essenser og sheet masks – vi har alt du trenger for å få strålende vakker hud, fra de velansette merkene Whamisa, Aromatica, LeeJiHam cosmetics, Benton, Blithe og Klairs.

Jeg gleder meg til å dele mine favorittprodukter i nettbutikken, og K-beauty-tips og -triks og produktbeskrivelser her på Natural Glow blogg! Håper du også finner noen nye favoritter. Og send gjerne en e-mail med tilbakemelding eller spørsmål – det er kjempehyggelig å høre fra dere!

Kommentarer (0)

Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*